пълнач за бокс-палети на сухо

Системно описание на пълнач за бокс-палети на сухо

Тази машина е специално проектирана за бързо и автоматично пълнене на бокс-палети и за подсигуряване на изключително нежно боравене с плодовете в същото време.

Пълнещата глава се захранва чрез специална лента с държачи (с форма на мидени черупки), получаваща плодовете от събиращ хопер на входа си. Продукцията се пренася внимателно от вертикалната лента към въртящия се диск, който го освобождава в бокс палето през отворите с клапи равномерно и без да го поврежда. Датчика за управление на пълненето командва постепенното повдигане на главата докато нивото на поставената на дъното на бокс палето продукция се покачва.

Този пълнач за бокс палети е идеален за използване при предварително сортиране. Има три различни модела за всички размери инсталации

• единична глава – един бокс палет: лесен за работа и малък по размер
  • единична глава – два бокс палета: намалява времето за чакане при смяна на бокс палетите благодарение на пеместването към втория бокс палет когато първия е пълен
  • двойна глава – два бокс палета: системата с две глави позволява непрекъснато пълнене на бокс палети и поток на плодовете, което осигурява максимална ефективност